2 comments on “Äntligen är bloggen igång

  1. Vet inte om du tänker göra om hela layouten men jag gillar verkligen det här ljusa. Ser trevligt ut.

    • jo visst är det trevligt med en ljus blogg men den är lite väl ljus. Tror jag kommer välja en mörkare bakgrund så det blir mindre jobbigt åt ögonen. Det märks när jag sätter igång. Just nu kämpar jag för att hänga med i alla live-bloggar om pirate bay-rättegången och sen tänkte jag bygga Lego igen.

      Efter att ha krånglat rejält med min grävmaskin igår fick jag så till slut ihop ett chassi bara för att komma fram till att kugghjulen för drivning hackar och att styrningen är för snabb. Det blir till att köra med band istället för hjul. Med andra ord tillbaks till början igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.