2 comments on “Hemstudio beställd

  1. Ok jag har kollat vad jag har i datorn och vad moderkortet klarar av och insett att jag har 533 Mhz minnen i datorn när kortet faktiskt klarar 800. Då är det lika bra att byta till 800 minnen samtidigt och då från något som finns på kjell&company då det var det enda stället med vettiga parallellkablar jag hittat.

    Just nu sitter jag och funderar över vad som passar bäst till skärmarna av dual eller singlelink. Har dual på ena och single på den andra. Ska käka nu och fundera vidare. Det jag inte vet är hur störningskänslig singlelink är. Men nu så är ju bägge skärmarna dragna tillsammans i en orm ihop med sina respektive strömkablar samt en USB och 2 ljud så det ska nog gå bra.

  2. Jag börjar känna mig fattig nu. Skickade just en order till webhallen på sådant som inte finns hos kjell. Kjell kan jag inte beställa ifrån för det står att mitt kundnummer är spärrat. Jag har mejlat kundtjänsten så i morgon borde jag få svar.

    Det är trist att beställa från 2 ställen men jag har inget val om jag inte vill åka till en massa butiker som tar ett högre pris. Förvisso blev det bara 49 spänn i frakt från webhallen och ordern från kjell borde inte hamna högre.

    Imorgon blir det att slutföra ordern till kjell och sen återvända till legot. Det är legat ner några dagar på grund av all forskning som ägnats åt musik, och då har jag inte ens komponerat en enda ton. När alla beställningar trillat in blir det att dels uppgradera datorn, dels möblera om rejält. Jag hoppas akustiken inte blir för dålig för jag hade inte råd mer några dämpare förutom 2 plattor som ska vara under monitorerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.