Avskedad på grund av partitillhörighet

Jag läste just hos opassande något som visar hur fel ställt det är i samhället. En man blev avskedad efter att han chattat med läsare angående fildelning för tydligen är man inte pålitlig om man är för ett fritt samhälle. EDB Business Partner är företaget i fråga och det är väl kul att ett företag som jobbar med posten inte vill bevara budbärarimmunitet och brevhemlighet. Inte.

Med tanke på de åsikter jag yttrat på bloggen nyligen ska jag kanske vara glad att jag är arbetslös. Men jag siktar ju på att få ett jobb till slut men ändå vill jag inte behöva dölja vad jag tycker. Förvisso pratade jag aldrig om PP men det hade nog skett till slut.

På till om Piratpartiet så beställde jag en t.shirt för några dagar sen. Ska bli kul att ha en sådan på sig även om det inte blir jämt. Mest när jag handlar men inga loggor lär synas under vinterjackan utan det blir bara lite lila som syns. Det blir bättre till sommaren. Jag kommer inte ihåg vad som sades på årsmötet men blir det så att KMFK anordnar modellflygdagarna igen så ska jag komma ihåg att ta på mig den och vara där någon timme eller två. Sen finns ju midsommarträffen förstås. Och jag behöver återkomma om modellflyg senare.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.