Hemsidan är snart klar

Jag har fortfarande mycket att göra men som synes så är indexsidan klar samt en del om asperger. Jag har inte bestämt mig för var filerna ska vara än men det blir nog imorgon.

PHP ställer till det rejält ibland. Jag märkte att menyn läses inte från sin egen CSS-fil utan från den som gäller i sidan den är importerad i. Lösningen blev att helt enkelt klippa in CSS i koden till menyn men annars göra så mycket som möjligt med HTML så att det inte skulle försvinna. Efter det gick det smidigt att jobba igen.

Vissa kanske undrar varför jag när jag nu gör om så mycket, väljer att ha kvar ungefär samma layout. Svaret är att jag gillar den här layouten. Jag märkte att den gröna färg jag använde var lite väl skrikig så därför ändrade jag till en mörkare. Jag gav bloggen samma färg i rubriken. Jag återkommer när allt är klart.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.