Färre kändisar bloggar – än sen

Var inne på Bloggportalen och såg att många skrivit om en artikeln i DN som tar upp det med att flera kändisar slutat blogga av olika anledningar. Av någon anledning känns det inte oroande på något vis. De kändisarna som omnämns har ju andra sätt att göra sig hörda. Både Linda Skugge och Fredrik Virtanen skriver ju i tidningar, även om Fredrik tydligen slutat med det också. Men de får skriva någonstans. De flesta bloggare har bara sin blogg och möjligen en hemsida.

Bloggande är inte på något sätt hotat även om varenda kändis skulle sluta blogga. Bloggportalen har 12.000 bloggar medan Knuff.se har något liknande. Nu är det säkert flera som dyker upp på båda, min blogg tex., men det är ändå en hel del bloggar. Jag följer 3 bloggar dagligen och ingen av dem är några kändisar.

Jag läste aldrig skugges blogg så därför kan jag inte sörja dess bortgång dessutom så använde hon tydligen en dålig ton när hon skrev så därför skrev folk något liknande till henne. Jag lärde mig den läxan iom. min artikel om A-traktorer men tydligen kunde inte hon lära sig det utan drar sig undan istället. Ger man sig in i leken så får man leken tåla som det så fint heter. Sen fanns det säkert många som medvetet försökte vara så otrevliga som möjligt men om man är otrevlig själv så är inte det en ursäkt för att ogilla vad folk skriver.

Om artikeln. Först den roliga rubriken. Blogga av? Slutat blogga heter det ju eller för den delen att lägga av med att blogga. Och var fick virtanen uttrycket ”indiebloggar” från. Skulle vara kul att veta hur en sån blogg ser ut. Härstammar de från indien?

Naturligtvis tycker jag att det är fel att skriva hotelser till folk men samtidigt så får man själv inte hålla på att dela ut hårde ord hur som helst för då blir folk sura på en. Jag trodde faktiskt att fler skulle kommentera mina inlägg på dålig sätt men borträknat lite spam, som Akismet gladeligen tar hand om, så har jag inte haft något sådant. Sedan vore det inte fel med fler kommentarer men hellre få kommentarer och färre hot en många kommentarer och ständiga hot. Förmodligen är det så på grund av att jag inte är en kändis, det är få som bryr sig vad jag skriver. Sen är det naturligtvis frivilligt att läsa min blogg. Om någon inte gillar vad som står där så behöver de inte läsa den. Går det rätt så kommer jag ha många besökare ett par dagar. Igen. 🙂

2 Comments

  1. Alexander

    ”Indie” är idag ett uttryck för något alternativt, enligt NE så är det ursprungligen ett uttryck för de små skivbolag som står utanför de stora aktörerna. I Sverige kanske man kan kalla skivbolaget Labrador för ett indieskivbolag.

    Reply
  2. webmaster

    Jo det förstår jag men jag fattar inte varför han måste komma på en ny titel till något som isf skulle inkludera de flesta bloggar som finns. som ju är ”små” jämfört med kändisarna och proffsbloggarna.

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.