Hej då hemsida

Jag har raderat min hemsida nu. Det var förresten tidigare idag men först nu fick jag lust att skriva om det. Det är en hel del jag behöver skriva om men jag har bara inte orkat.

Det är meningen att jag ska säga upp mitt konto hos wopsa men det krånglade tidigare idag och sen har jag inte haft tid att skicka ett mejl som supporten sa när jag ringde. Gör det när jag orkar.

Jag hade tänkt att lägga upp hemsidan som enskilda inlägg på bloggen men just nu känns det som det kvittar. Jag har förstås kvar alla filer så jag kan göra det men just nu vet jag inte om det är värt det.

Det känns som att det är så mycket jag skulle ha hunnit med under semestern men de första 2 veckorna var jag totalt däckad av värmen och sen dess har jag gjort lite här och lite där. Jobbigast var en totalstädning av förrådet som har tagit bra länge bara att titta igenom allt jag hade och sen först idag körde jag bort det som ska återvinnas. Bilen blev full. Nästa steg blir att rensa ut elektronik som inte behövs men det blir en annan dag.

De gamla email-adresserna kommer inte längre fungera men jag tror att jag har meddelat den nya till de som behöver veta, om inte annat ska jag hitta ett sätt att skriva den i bloggen på ett sätt som undviker spam. Men det som så mycket annat blir en annan gång.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.