Grattis bloggen 2 år och hejsan 1984

Nu är det ungefär 30  minuter kvar av 2008. Sen börjar inte bara 2009 utan också 1984. Då kommer FRA-lagen träda i kraft. Förhoppningsvis kommer den stoppas innan samverkanspunkterna kopplas in i oktober men man vet aldrig och även innen dess så vet man aldrig vad som registreras.

Utöver det så har vi förstås IPRED som på många sätt är värre. Och inte att förglömma, Datalagringsdirektivet. Jag vet inte hur många som haft en stämningfull jul, men nästa år kommer i alla fall att blir det, om än inte på det sätt man normalt förknippar med det ordet.

Om jag bara slapp alla dessa fyrverkerier. De skrämmer mig rejält så nu sitter jag med hörselskydd för att slippa hoppa högt vid nästa smäll.

Gällande bloggen så vet jag inte vad jag ska säga. Jag läste vad jag skrev då och en av sakerna jag nämnde var att jag borde skriva tidigare på dagen. Då det skrev den första januari så borde det ha skett efter tolvslaget så visst jag skriver lite tidigare i år.

På det personliga planet så kunde det helt klart vara bättre. Det enda som var riktigt bra med 2007 var jobbet och i år blev det det dåliga så det säger väl lite om hur jag mår. Det är fortfarande en vecka kvar innan jag slutar men då jag inte har ett uppdrag så blir det mest att sitta och fördriva tiden med annat. Jag började posta i aspergerforumet igen fast mest blev det att läsa. Ska väl kolla igenom det i morrn igen. har inte haft lust idag.

Att vara ledig några dagar i stöten så här är påfrestande. Jag hinner knappt börja vila upp mig innan jag ska jobba igen. Bara tanken på att det tar slut nästa fredag och att det blir helt annorlunda efter det är också jobbigt. Lägg där till att alla ledighet inträffar på helgdagar så alla affärer är stängda.

Jag är inte mycket för nyårslöften och det kommer jag nog skriva privat igen då det jag skrev skulle leda till en hel del diskussioner. Nåväl här kommer ett ändå: Jag ska försöka göra 2009 bättre än 2008! Det borde inte vara så svårt. Nu ska jag ta en titt i dagboken och se vad jag skrev där förra året.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.