Fy för patchar

Att patcha wow är sällan trevligt men den här senaste patchen slår alla rekord. Ok jag har inte varit med så länge men normal när en patch kommer så blir det något som är nytt. Den här patchen känns mer som ett helt nytt spel. Vilket kanske inte är så konstigt då den ska förbereda för den nya expansionen. Nu börjar det kännas som att allt står rätt till även om flera tillägg fortfarande slänger ur sig en massa felmeddelanden i stil med ”skit ner dig” och liknande utan att alltid ge ett bra tips på en lösning. Men det börjar bli bättre.

Sen har vi det där med att jag bytte realm. Det var helt klart inte den bästa tidpunkten att göra det nu och jag har inte hunnit spela så mycket än men hittills har det gått bra på den punkten. Jag kan äntligen stå och fiska utan att bli påhoppad, även om en viss achievement kommer ställa till det. Fast en titt i wowhead visade något som kanske hjälper på den punkten, ska se om jag har tid att spela idag, annars får jag undersöka det i morgon.

Det har inte blivit något speciellt rollspelande, har inte haft tid på grund av alla problem. Jag har skrivit en bakgrund till Tammy som jag kommer publicera på wowrp.com vid tillfälle. Har inte tagit mig tid till att regga där och lägga upp den. Den är inte så lång men den har snurrat i skallen ett tag så jag skrev ner den förra veckan medan jag väntade på att Tammy skulle flyga någonstans, kommer inte ihåg var.

Jag återkommer när jag laddat upp historien samt hunnit spela mer utan behöva debugga diverse tillägg hela tiden. När jag gör det där achievement nämnt ovan så kommer jag nog också försöka nå tunnelbanan mellan Ironforge och Stormwind. Den ska enligt uppgift räknas som neutralt område, något som förstås inte gäller för områdena man måste gå igenom för att nå den. Tur man är rogue.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.