7 comments on “Fundering kring facebookvänner

 1. Jag har bara folk som jag träffat och pratat med på min friends lista. Fast jag vet många som har 501 random vänner för att tex spela Mafia. Det finns grupper på Facebook för sånt. Där kan du direkt fylla på med 500 Mafia kompisar.

 2. Åh tack för tipset om de där grupperna. Sätter igång och letar nu.

  Jo du var en av de som inte hade så många vänner på sin lista och din taktik är ungefär densamma som min.

 3. Mitt kriterium är ungefär samma som climboholics, jag vill ha träffat någon utanför Facebook för att sedan kunna bekräfta denna kontakt med relationen ”vän”. Några enstaka gånger har jag töjt på denna regel och inkluderat andra ”träffar” än sådana som ägt rum afk (till exempel vanlig e-postkorrespondens), men att vi endast har sett varandra i Facebook duger inte. Likafullt närmar sig min lista nu 200 personer, och jag spelar i praktiken inte alls. Dessutom är jag en introvert typ, och har därmed ett rätt begränsat socialt nätverk.

 4. Min vännerlista har nu expanderats något tack vara Mafia Wars, men annars lär inte mycket ske.

  Jo forumkontakt eller blogg räcker för min del så länge som man aktivt skriver har skrivit till personen i fråga. Jag vill inte lägga till folk bara för att jag läser deras blogg utan att kommentera, något som annars skulle ge mig många fler vänner.

 5. Jag har många hundkompisar som jag träffat genom åren, maffiakompisar, pirater som jag addat för att få lite mer insikt och information, eftersom jag är ny i piratpartiet.
  Jag tycker att facebook är bra. Jag har ju bla kontak med dig nu. Annars skulle nog vi *tappa kontakten*.
  Men var och ska göra som en vill.
  .-= Anne Kekki Forshaga´s last blog ..Myggproblem i Forshaga Deje =-.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.