Första dagen på Left is Right

Idag var första dagen på Left is right. Jag var riktigt nervös i morse men konstigt nog så gick resan riktigt bra. Tyvärr blev det desto rörigare när jag skulle börja jobba. Vissa av oss kom inte in på de tester vi skulle göra och lärarna sprang som yra höns ibland för att hjälpa oss. Om det är så här nu så vill jag inte ens veta hur det var för de första som började jobba där. Lägg där till att vissa tycktes tro att mitt kontor hade svängdörrar trots att så inte är fallet.

Allt som allt så känns det fortfarande overkligt. Det faktum att jag faktiskt har ett kontor, och går en utbildning som utan tvekan kommer leda till jobb. Man kan ju till och med säga att jag har ett jobb även om provanställningen inte börjat än. Det är en stor omställning.

Så vad kan jag säga om kontoret. Bilder kan säga mer en tusen ord sägs det ju och om jag får så ska jag ladda upp de bilder jag tagit. Fick inte tillfälle att fråga idag. Har faktiskt inte hittat en enda tidning som gett en bra bild på hur det ser ut där inne. Har däremot inte sökt så kanske har någon annan lagt ut bilder, men det kvittar.

Efter mycket om och men så verkar det som att min bil ska bli reparerad i morgon. Då slipper jag äntligen det där jäkla krånglet med att cykla till och från busstationen och sedan gå långt där inne. Plus att jag kommer kunna åka när jag vill det utan att stressa.

Angående mobilen så har jag inte gjort några försök men däremot såg jag att wine kan köra Nokia PC suite om man installerar windows installer först. Varför tänkte jag inte på det. Tyvärr har jag haft problem med att installera den så jag får försöka mer i morgon. Kanske slipper jag använda de där knasiga linuxprogrammen och kan köra med ett som jag är van vid.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.