Förbannade ouppfostrade ungjävel

I dag blev jag så jävla arg så jag knappt visste vad jag skulle göra. Orsaken till min ilska var någon unge som var på inomhusflygningen. När jag skulle flyga min PiccoZ för sista gången så märkte jag att den inte gjorde som jag ville. Då såg jag den där ungen och han sa något om att han kommit på vilken kanal jag har (A) och gått in på din. Han ville att jag skulle gå in på C och när jag gjorde det så rörde sig hans helikopter. Ok då var det avklarat. Jag sa vänligt till honom att inte gå in på min och sen gick jag in bit bort för att flyga igen.

Döm om min förvåning när helikoptern fortfarande betedde sig konstigt. En snabb titt på ungen visade att det var han som var den skyldiga. Då sa jag till honom något skarpare att han inte skulle göra så. Jag vet att jag inte är ensam om att flyga en PiccoZ så sannolikheten att någon ska ha samma kanal som mig finns ju, men det är något helt annat när någon medvetet går in på ens kanal för att störa en. Det skedde 2 gånger till och då sa jag verkligen till honom på skarpen men han fattade ingenting. Då packade jag ihop och stack där ifrån. Jag kände att gör jag inte det så kommer jag göra något jag får ångra.

Jag fattar inte hur någon ungjävel som är så ouppförstrad får hålla till i närheten av flygplan. Om jag minns rätt så var det samma unge som höll på med en X-twin som flög nära en när jag flög med min Butterfly och dessutom krockade med mig. Jag har så stor lust att lägga den där ungen över knät och smiska honom så han inte kan sitta på flera dagar, men det skulle väl inte de andra gilla.

Nu ska jag försöka hitta på något att göra, det är ingen idé att fixa min Butterfly eller något annat som kräver finmotorik, det är jag för arg för. Det som hände var att jag blev störd så till den grad att planet vek av mot höger och gasade. Inte så kul om det är 2 meter från en ribbstol. Ett bevis för hur taskig mottagning det kan vara inomhur ibland. Tydligen så var den som störde mig på 77 och jag är ju på 76 så det är lätt hänt. Det blir till att laga landningsstället igen.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.