Förbannade jävla blinda busschaufförer

Jag skriver det här i vredesmod över vad som just skett. Jag borde vara på väg mot kristinehamn i en buss men det är jag inte. De som läst mitt senaste inlägg vet varför jag inte tar bilen.

Vad är det då som hänt? Jo jag skulle ta bussen till jobbet efter att ha lämnat in bilen. Jag väntade och konstaterade att den är sen. Sen så kom bussen till slut men döm om min förvåning när idioten som kör åker rakt förbi mig. Han/hon måste ha varit helt jävla blind för att inte se mig. Troligen var det väl stress men ändå, deras syfte är ju att plocka upp folk, inte motionera bussen. Nu kommer jag bli sen för att inte tala om hur svettig och trött jag blev av att gå hem. De är förbannade idioter hela högen. Undrar vad annat han missade när han inte brydde sig om folk. Jag har ju haft bussar liggandes nära bakom bilen förut.

2 Comments

  1. anders andersson

    Du kan väl inte dra alla busschaufförer under en kam.Missar kan väl alla göra i arbetslivet och i det civila livet

    Reply
  2. Tommy Eriksson

    Jo det är möjligt, men när jag skrev det här så var jag väldigt arg. Förresten så har jag haft 2 olika bussar från wärmlands buss som antingen legat väldigt nära mig fast jag hållit rätt hastighet eller till och med kört om mig, så visst finns det ordentliga busschaufförer, men få tycks jobba för wärmlands buss. Och Wernerbuss ska man inte ens tala om, se tidigare inlägg på ämnet.

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.