Förbannade bil

Idag så åkte jag ut till modellflygfältet för att prova bulldozerns schaktförmåga. Tyvärr så hände lite tråkiga saker. Det första var ett det mulna vädret blev ett regnväder, när jag för en gångs skull försökte tänka positivt. Det andra var att bilen gick i baklås. Lyckligtvis så hade jag mobilen med mig och kunde ringa brorsan så han kunde hämta reservnyckeln och sedan komma med den.

Jag kommer nu verkligen sälja bilen och kommer åka och provköra lite bilar. Har redan hittat ett par intressanta, tyvärr är ingen nära utan det blir antingen karlstad eller örebro. Sant är att oavsett vilken så kommer det bli en mindre svensksåld bil med troligen billigare reservdelar.

Gällande bulldozern så kommer jag göra ett nytt försök imorgon med den, förhoppningsvis blir vädret bättre, annars river jag den. Den enda anledningen till att den varit hel så här länge har varit först för att jag inte orkade riva den, sen för att jag ville bygga ett fordon starkt nog att lyfta den. Tyvärr får jag lägga mina andra projekt på is tills jag får tag på en till bulldozer.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.