Dags för sensorisk överbelastning

Idag kommer jag troligen utsättas för ytterligare en sensorisk överbelastning som hör ihop med en tråd på aspergerforumet. Jag kommer försöka få till en förändring men vet inte om det kommer lyckas. I tråden tänkte jag inte på den här dagen, jag ville väl inte det. Synd bara att jag jobbar imorgon så jag kan inte vila upp mig då. Sant är iaf att jag orkar inte ha det så här längre.

2 Comments

 1. Agatha

  Får man fråga hur det gick?

  Reply
 2. webmaster

  Inget vidare. Jag hade chansen att framföra det men orkade helt enkelt inte göra det. Nu var båda hennes ungar riktigt överaktiva, troligen pga av den påskmust de drack. Ungar borde inte få i sig så mycket socker.

  Istället drog jag mig undan för att få någon vila men mådde samtidigt dåligt. Först tänkte jag inte länka till tråden ifall någon jag känner läser bloggen men efteråt så kändes det som att det kvittar. Jag kommer inte närvara vid träffen i juni som lyckligtvis inte hålls hemma hos mig och har inte bestämt mig för hur jag ska hantera träffen i juli. Vad mycket födelsedagar det är.

  Efter träffen så kände jag mest bara för att vid något tillfälle framföra mina åsikter på något sätt, skita i om det låter fel och inte bry mig om konsekvenserna. Men för att göra det måste jag fortfarande närvara och försöka hitta ett lämpligt tillfälle att inleda ett samtal, något som inte är helt lätt bland en massa NT som babblar på som bara den. Jag får se hur jag gör.

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.