Bloggen har nytt webbhotell

Jag vet att bloggen mer eller mindre legat i dvala under flera år men ändå så vill jag inte riktigt ge upp än. Det var ändå lite nära att så skedde då mitt förra webbhotell One.com ville ha väldigt mycket för att förnya lagringen i ytterligare ett år. Efter att funderat på om jag skulle ge upp och sen kollat över vilka andra lämpliga webbhotell som finns så valde jag till slut att flytta till Inleed. De hade just nu ett bra erbjudande där man kunde teckna sig för 2 år för bara 19kr per månad så det gjorde jag. De senaste åren så har det varit tveksamt varje gång hur jag ska göra med bloggen men nu dröjer det 2 år innan jag ska fundera igen. Domänen förnyas separat men det är bara 149kr per år så det är inget problem.

Efter att ha väntat på att One skulle skicka en kod så att jag kunde flytta domänen så har jag igår och idag suttit och kopierat filer och lagt in nya lösenord. Ett problem jag åkte på var att ftp krävde ett lösenord till Direct Admin. Det tog mig flera timmar innan jag till slut insåg att det lösenordet inte var det samma som till kontrollpanelen utan ett som jag borde skapa själv. Sen kunde jag koppla upp mig till servern och ladda upp de filer som behövde flyttas. Jag säkerhetskopierade allting i fredags när jag först skaffade det nya kontot. De filer som skulle flyttas var vissa uppladdningar samt förstås podcasten.

Gällande podcasten så orkar jag inte med något sådant just nu men att börja göra några slags kommentarer just nu vore kul men jag vet inte om just en podcast är rätt format. Sen är jag oroad för den allt mer tilltagande censuren som pågår mot folk som inte tycker som media vill att man ska tycka. Det jag har mest emot mainstream media är att det är fullt med folk som pratar vitt och brett om hur man måste respektera folk oavsett vilket kön, hudfärg eller sexualitet de har men sen vänder sig om och förolämpar vita heteromän som mig själv baserat på mitt kön, min hudfärg och min sexualitet. Och de inser inte hur förbannat skenheliga de är vilket retar mig rejält.

Just det jag bytte också tema på bloggen. Tidigare hade jag parament men nu tänkte jag prova songwriter. Får se om jag byter tillbaka eller hur jag gör. Nåväl det får räcka för den här gången.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.