Bilder på grävmaskinen

På begäran kommer här bilder på grävmaskinen i dess nuvarande skick. Bilderna ligger i http://lego.tommyeriksson.se/gr%e4vmaskin/ Som jämförelse använde jag ett Multiplex Magister. Planet är 117 cm långt. Jag bör väl tillägga att eftersom maskinen inte är klar än så kanske jag bygger om delar av den. Till exempel så vet jag inte om den vita cylindern som är till för att lyfta bommen är lång nog. Det blev sent så jag orkar inte skriva kommentarer till bilderna men det kommer jag göra när allt är klart.

2 Comments

 1. climboholic

  Oj! Minst sagt ett jättebygge. Hur ska du göra hytten? blir den uppbyggd med lego eller gör du sektioner i nåt annat material?

  Reply
 2. webmaster

  Då jag inte behöver en hytt, (maskinen kommer drivas av en ultramodern dator) så blir det kanske ingen. Datorn är om grävmaskinen vore fullskala, i verkligheten är den ju rc.

  Vi får se hur det blir men i nuläget kommer armen sitta i mitten av överdelen och inte till höger som på de riktiga. Konstnärlig frihet. 🙂

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.