6 comments on “Att matcha eller inte matcha

  1. Mycket bra tänkt att välja ett namn på dejtingsidan som skiljer sig från dina övriga användarnamn på internet. Då kan du portionera ut information om dig själv i din takt vilket är ganska viktigt tror jag.

  2. Trots att jag nävde att jag lootade ett lik som var vaktat av fienden. Då hade de andra loggat av. Försökte zappa men var för långt borta. Hoppade ner med förhoppningen att jag skulle kunna zappa då. Dog rätt fort. Ett annat tag så sköt jag ena fienden. Någon minut senare dök han upp bakom mig med ungefär 20 andra saker. Efter det så ställde jag in auto-loot på på och plockade vad jag skulle från liket så att uppdraget blev klart. Därefter lät jag en spirit healer väcka mig till liv.

    Jag hoppas att de 3 uppdrag som inte avslutades ska kunna göra det rätt så fort. Nu tänkte jag fortsätta leta efter en viss bok, men förhoppningsvis så kommer det bli dags att gå ner där snart igen.

    Ett tips förresten när du länkar, gör det till item inte spell, kommer fixa din länk. Håller med annars att de glasögonen verkar riktigt fina.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.