Aspiebloggen 14 år

Efter gårdagens långa inlägg så följer nu ett kortare inlägg om bloggen. Nu har det gått 14 år sedan det första inlägget publicerades och en hel del har hänt i mitt liv, men inte mycket på bloggen. Visst i början var det mycket aktivitet men sen tappade jag orken och inläggen blev färre och färre. Trots att jag nu borde kunna koppla av och ha mycket energi nu när jag inte behöver oroa mig om huruvida min ansökan om sjukpension ska gå igenom så borde mycket mer ork finnas, men det gör det inte. Det känns som att jag väntar på att något ska ske som ska göra allting bättre men jag vet inte vad det skulle vara. Så därför går dagarna och inte mycket blir gjort.

Tanken var att jag skulle ha skrivit något i augusti om att jag fyllde 40 men det blev aldrig av och just nu kan jag inte komma på något speciellt att skriva om det. Jo en sak vore att så mycket tid spills av den där väntan och nu har en stor del av mitt liv gått åt till att vänta och jag känner faktiskt att det är ett slöseri av år som jag inte får tillbaka. Mitt liv har knappt börjat men ändå är det inte många årtionden kvar om ens det. Suck.

Förhoppningsvis ska jag orka med åtminstone ett par inlägg i år förutom en årskrönika. Jag såg förresten att i början brukade jag skriva ett inlägg sista december som sammanfattade året och sen ett till dagen, eller dagarna efter som ser fram mot det nya året. Detta har inte skett på länge så jag skriver det här nu så att jag kommer ihåg tills nästa nyår hur det ska göras.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.