3 comments on “Är vi så illa ute

 1. Det hade jag (lyckligt ovetande) missat. Vad mycket man inte känner till.

  Jag slängde jag mig på Google så nu kan jag väl inte sova i natt…..

  http://sydsvenskan.se/sverige/article215263.ece

  Skämt åsido men jag har inga problem med min nattsömn (ta i trä….) men så bor jag ju också i Sverige – världens modernaste land.

  Vad bilisterna inte orkar fatta är att om en enda bilist (jag) kör lagligt (eller t.o.m. något under) så får det lika mycket effekt som en spott i Atlanten ungefär. Först när många börjar göra samma sak får det någon effekt. Innan dess lär det väl växa apelsiner på Grönland.

 2. Men någon måste vara först. Även om andra inte bryr sig om miljön så gör jag det och försöker vara miljövänlig. Först då har man rätt att klaga på andra.

  Jag blev glad för jag trodde din länk handlade om kvävningen jag skrev om men det gjorde den inte. Jag ska se om han jag pratade med har någon länk om det hela.

  Om du vill kunna sova, undvik filmen en obekväm sanning. Skräckfilmer kan man intala sig själv att de inte är verkliga men det går inte att göra med dokumentärer.

 3. Jag glömde skriva att igår fick jag iaf reda på att det var illustrerad vetenskap som skrev artikeln men jag har inte hittad den ännu. Har bara tillgång till deras webarkiv så jag kommer inte kunna läsa hela ändå, men nu vet jag iaf var jag ska leta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.