Äntligen klar med bloggarna

För några dagar sedan så bestämde jag mig för att ta reda på vad andra bloggar om så jag gick in på bloggportalen.se. Föga anade vad mycket tid som det skulle ta. Jag hittade en blogg där någon påstod sig svika prostituerade (Morian),  gick vidare till kommentarerna, såg lite andra länkar, hittade några andra intressanta inlägg, kom till louisep.com, konstaterade att den verkar perfekt för att bilda sig en uppfattning om det ämnet, öppnade ett antal inlägg från henne, något från blogge blogelito, en del från isabella lund vilket helt klart verkade intressant, och satte igång att läsa.

Jag konstaterade snabbt att skulle jag ta mig igenom det här i år så fick jag strunta i kommentarerna på louises blogg. 70 kommentarer är bara för mycket, och det gällde inte bara ett utan flera inlägg. Lägg där till att hon länkar till sina andra inlägg som i sin tur länkar vidare och så har man 10 flikar öppna igen. Även om jag skulle vilja hänga med i hennes blogg så lär jag aldrig få tid till debatterna i kommentarerna så vidare jag inte tar semester igen. 🙂 Jag har inte läst de senaste inläggen vad jag vet utan det får bli en annan gång. Detsamma gäller isabellas blogg. Jag är glad att jag tog mig igenom de inlägg jag kom till då.

Det känns som att jag hittat några väldigt bra källor för min artikel om prostitition men det är inget jag har tid till nu. Jag behöver städa då jag imorgon får besök angående min födelsedag. Av en brorsa som klagar mycket samt en syrra som tar med sina 2 bråkiga ungar. Jepp det är ”fest” det.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.