3 comments on “Ångest över hemmastudio

  1. Hej!
    När jag läser om Buzz blir jag hemskt intresserad. Har själv suttit och pillat med planer till en hemmastudio ett tag – troligen ingenting som kommer att bli verklighet innan jag har ett mer lämpligt utrymme för det eller åtminstone mer lämplig dator – men Buzz har jag helt missat, har snöat in mig på Cubase, Reason och annat dyrt … Hur fungerar det att använda?
    *nyfiken som fan* 🙂

    narnigrins senaste blogginlägg..The State vs. Technology

  2. Datorn är inte så viktig förutom för ljudkortets del. Annars är det knappast som att man måste ha en snabb dator bara bra med minne. Ska kolla vad jag har då det kommer bli en hel del mjukvara som ska igång.

    Jag kan inte säga hur buzz är än då jag inte börjat använda det. Jo det är lätt att kolla på alla de där dyra sakerna och glömma att det kanske finns något gratis som om inte är lika bra så i alla fall inte mycket sämre. Kul nog så hörde jag talas om Buzz då jag läste på wikipedia om någon slags mixer som finns i Reason och ett exempel där var gjort med Buzz. Ska leta på det sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.