5 comments on “Ändrade prioriteringar

 1. Coolt med ekoby. Inte ekeby:). Ville bara tipsa dej om det där med maten. Jag har lagt av med kolhydrater. Dvs pasta o potatis. Så jag står en gång i månaden o lagar fyra rätter o sen ner i matlådor o in i frysen. Sen slipper man stå o laga mat. Tar tre timmar. En rätt i ugnen o medans man väntar på den så gör man nåt på spisen. Kolla lchf.com. Är i stort sett bara grädde o kryddor o så köttet då. Inte ens jag har misslyckats. Så testa!!!

 2. Hej vill bara tala om att jag saknar dig i PP. Men det är bra att du ägnar dig åt annat i livet med. du får ha det bra så länge och så hoppas jag att vi syns. Det går positiva tongångar inom piratpartiet nu. anna troberg tycker jag står för mycket kompetens och positiva tankar.
  kram
  anne kekki forshaga
  .-= Anne Kekki Forshaga´s last blog ..Bildt får välförtjänt pisk =-.

 3. Just nu känns det inte som att det finns så mycket att göra för mig inom PP. UP-karlstad finns inte längre då vi bara har 2 styrelsemedlemmar och en ska troligen till riksdagen i höst. Inom PP har det vad jag vet inte hänt något i närområdet på ett tag. Jag var inte intresserad av tjejträffen eller för den delen något annat som innebär långa resor.

  Sker det något i karlstad så hoppas jag det kommer ett mejl om det. Jag läser förstås alla mejl fortfarande även om jag inte läser PP-bloggar. Sen i sommar kommer jag förstås ha fullt upp med valkampanjen så då finns det något att göra.

  Just nu ligger engagemanget rätt lågt pga en del skäl bland annat min ekonomi därav varför det tog 3 dagar innan jag svarade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.