Ytterligare en kort uppdatering

Då också den här dagen försvann så är det bäst med en kortare uppdatering. Efter att jag började plocka isär de gamla benen och bygga nya så blev en massa delar liggande och dessa har jag idag plockat isär och sorterat in där sig bör, något som lyckligtvis tog betydligt kortare tid en sist. Sen har jag suttit och läst på internet så tiden har gått och så.

Det här blir nog det sista jag gör inom mech. Funkar det inte nu get jag upp och gör något annat. Planer inkluderar en stridsvagn samt en grävmaskin, båda radiostyrda förstås. Denna gång kommer grävmaskinen vara av lite mer realistiska mått.

Jag funderar allt mer på flytt. Jag har kommit fram till att jag ska göra en budget för att veta vad jag kommer ha att röra mig med. Då jag inte har vissa utgifter nu som mat så måste jag veta vad man ska räkna på. Lyckligtvis finns en broschyr från konsumentverket om vad olika saker kostar. Den tänkte jag hämta när jag är på bibblan nästa gång. Morsan gillar inte tanken på flytt och jag vill inte heller lämna henne, samtidigt vill jag inte pendla. Fy fan vilket svårt val.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.