4 comments on “Virginia Tech handlar inte om autism

 1. Jag överväger att skriva mer om det eftersom jag är rädd för att jag gav fel intryck i mitt första inlägg – någon skulle kunna tolka det som om att obehandlad autism gör människor till mördare, även om autism i sig inte nödvändigtvis gör det. (Sannolikt hade han väl för övrigt, i och med att han inte fick hjälp, utvecklat en ganska komplicerad problematik.)

  Räkna med att den här texten blir läst. Idag kom en fjärdedel av mina besökare in via Google för att läsa om Cho Seung Hui och autism…

 2. Folk kan tolka hur som helst. Det är inte vad jag kommer att tänka på när jag läser ditt inlägg, men så har jag ju AS så kanske ser jag på ett annat sätt. Du får göra som du vill, jag kan inte ge något bra råd.

  Din hemsida har refererat till mig samt trollhares och spiro men inget google än. Det var ett igår men det var innan mitt inlägg. Det kommer väl. Såg just att jag inte står med på dn:s sida. Jag pingar ju twingly så det borde väl komma med. Jag finns med hos twingly så det kommer väl på dn sidan till slut.

  Jag får väl skriva mer så google få mer sökträffar. 🙂 Inte för att jag är desperat att få trafik men lite mer vore kul.

 3. Jag har lovat Barracuber att gräva fram mina gamla artiklar om sökmotorsoptimering. Skickar dem gärna till dig om du är intresserad. 🙂

  Två tips tills vidare – börja använda taggar, och registrera dig på Bloggportalen om du inte redan gjort det. (Google tycks ta stor hänsyn till taggar.)

 4. Google tycks länka hit de flesta söktermer så det är inte nödvändigt. Jag är för lat för taggar. Jag gjorde det här men annars var det mest i början jag gjorde det. Då jag redan pingar nyligen och nu twingly så känns det som det räcker. Dessutom pingar wordpress pingomatic.com som i sin tur har en del siter som man hamnar i så trafik lär jag få.

  Jag ska funderar över bloggportalen men det är sällan jag kommenterar nyheter så jag vet inte hur mycket träffar jag lär få den vägen. Nu ska jag äntligen skriva ett inlägg till min egen blogg. Har bara kommenterat en massa andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.