Värmeböljan fortsätter

Idag var det så där äckligt varmt igen. Det riktigt dåliga är att det kommer bli värre längre fram. Än så länge är det hyfsat skön här ner i källaren men det kommer ändras.

Och bilen ska vi inte prata om. När jag satt mig i den igår morse var det varmt så jag svettades. När jag satte mig i den för att åka hem så var den så varm så det troligen gått att steka ägg på instrumentbrädan. Det fanns knappt något jag inte brände mig på och AC kunde inte få bilen kall någon gång under färden utan fläkten gick som en hårblås vilket var riktigt irriterande. Jag ösnkar jag hade råd att byta bil så jag kunde få en med ordentlig AC. Min nästa bil ska ha någon ljus färg med ljus klädsel. Inte mörk som nu.
Jag har vetat under många år att jag inte är gjorde för sommartemperaturer. Hellre då senvår eller höst innan vintern kommer. Jag har aldrig varit utomlands och skulle jag någon gång åka så skulle det inte bli till medelhavet eller något annat riktigt varmt ställe. All den här värmen kommer till slut leda till ett visst väder jag verkligen inte gillar.

I juli kommer jag troligen bli seg igen. Det brukar jag bli när den riktiga högsommarvärmen sätter igång. Jag fattar inte hur folk orkar göra saker då för själv orkar jag knappt tänka. Lyckligtvis är kontoret på jobbet riktigt bra ventilerat och kylt. 🙂

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.