Tur man inte var där

Igår eftermiddag fick jag veta att taket på ICA maxi i Kristinehamn. Morsan ringde och frågade om jag visste det, vilket jag inte gjorde då jag inte lyssnar på radio eller läser nyheter. Jag hade tänkt att vänta tills i morgon när NKP kommer men idag läste jag hos Blogge om svenska byggnader och såg länkarna till SVD och DN. NWT såg jag 2 artiklar på igår och sen har tydligen fler kommit till.

NWT 1, 2, 3, 4, 5 och 6.

SVD 1 och 2

DN

Usch det verkar riktigt allvarligt och som att någon slarvat rejält med snöröjningen. Blockerade nödutgångar får helt enkelt inte ske. Förhoppningsvis är alla som var där inne kristna, annars blir det trist att skickas till en kyrka och lyssna på deras struntprat. Varför måste krisgrupper ha religiösa inslag i sig, det är bättre om de är neutrala. Nu är jag verkligen glad att jag inte var där. I övrigt så kan jag nog glömma att handla där någon gång snart. Tur jag har en vana att veckohandla. Nu blir det på dyra coop istället suck.

1 Comment

  1. Pingback: 2010 in review « Aspiebloggen

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.