Tankar kring att spela piano

Det är klart nu att jag tänker skaffa en keyboard. Att jag behöver utbildning är självklart, men vilken. Tidigt så hittade jag plej keyboard som verkar vara en trevlig kurs om man inte vill iväg till en musikskola och det vill inte jag. Problemet är att de nämner ackord, något som sällan används inom modplug.

Där används noter förutom på vissa låtar som har vad jag tror skulle kunna vara ackord. Så vad göra. Det är nog bäst att skaffa en sådan dvd ändå, då kan jag ju mer än bara mata in noter i ett program. Men jag märker att min fingerfärdighet inte är den bästa så det lär ta en stund att lära sig. Fast blir jag uttråkad så kan jag ju alltid sjunga lite.

Nej allvarligt talat så måste jag verkligen lära mig om det nu ska löna sig att skaffa en keyboard. Vilket i sig betyder att jag kommer få offra ett par timmar i veckan åt den där dvdn, samtidigt som jag har andra saker att göra klart. Men jag orkar inte vänta, inte när jag nu verkligen bestämt mig. Förhoppningsvis kommer jag kunna imponera på någon med mitt spelande. Att kunna spela ett instrument brukar ju få uppmärksamhet vid träffar så varför inte.

Men jag borde vara mer oroad inför morgondagen. Det finns bara 2 sätt den kan sluta på men det är en milsvid skillnad mellan dem, och jag vet inte vilket det blir. Det ena leder till stora förändringar, det andra till att allting fortsätter som det är nu med allt vad det innebär. I morgon vet jag svaret, och på måndag bär det iväg till örebro för instrumentala 🙂 inköp. Förhoppningsvis har jag sålt några datordelar tills dess.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.