Statsministern besökte Left is Right i dag – Uppdaterat

Den här dagen var riktigt speciell för i dag kom statsministern på besök till Left is Right där jag jobbar. Nu är inte jag särskilt förtjust i politiker i allmänhet men röstar ändå. Hade majoriteten av Sveriges befolkning röstat som jag gjorde så hade jag i dag skakat hand med Rickard Falkvinge, inte Fredrik Reinfeldt, men tyvärr röstade de flesta helt galet.

Av förklarliga skäl har jag varit nervös inför den här dagen. Det är ju inte direkt varje dag som man får träffa statsministern, för att inte tala om alla journalister: TV4 Värmland, SR värmland, SVT Värmlandsnytt och en och annan fotograf. Undrar förresten om jag hinner bli först med den här nyheten, det vore jäkligt kul. Synd bara att min layout inte stöder etiketter, hoppas den som gör det blir översatt snart.

Jag själv är säkert med på ett par bilder och vissa videoklipp men blev inte intervjuad av dem, däremot av radion så håll koll efter mig på SR Värmland, glömde att fråga vad programmet heter men det märks. Jag kommer så klart att rippa den när den finns tillgänglig. Jag har också någon bild på Reinfeldt men det väntar jag med, orkar inte just nu. Mycket mer finns inte att säga men jag återkommer med länkar till artiklar och program när det finns.

Andra bloggar om: , , , ,

Uppdaterat 2007-11-27

Uppdaterat 2007-11-28

Fler länkar tillagda.

Här kommer lite länkar:

SR Värmland 1: Fredrik Reinfeldt besökte Kristinehamn. Jag är med på ett hörn.

SR Värmland 2: Intervju med Olle angående expansionsplaner.

Nya Kristinehamns-posten: Fredrik Reinfeldt hos LiR

Nerikes Allehanda: Om LiR – Artikeln är inte publicerad än.

SVT: om Reinfeldt hos Lir.

TV4 Värmland: Var också där igår. Har inte hittat någon länk.

Värmlands Folkblad – Left is Right växer

Värmlands Folkblad – Reinfeldt imponerad. En tredje version finns i tisdagens instick i Metro.

Uppdaterat 2007-12-12

Radiolänkarna går nu till filer jag spelat in då de inte fungerar annars. Kan någon tipsa om länkarna till NA-artikeln. Den var med i söndags den 9/12 och sedan var det frågor vi svarat på som visades i måndags den 10/12. Kollade i deras arkiv för de dagarna men hittar inget. Och om någon rippade SVT-inslaget så vore jag tacksam för en kopia av den filen.

8 Comments

 1. Barracuber

  Jag hittar ingenting just nu på nätet. Du får gärna tipsa mig när artiklar börjar dyka upp! ha det bra! Barra

  Reply
 2. Tommy Eriksson

  Länkar uppe, hittar du något jag inte har länken till så skriv en kommentar så redigerar jag inlägget igen. Ska sitta i morgon på jobbet och söka mer samt kolla de där länkarna lite bättre.

  Reply
 3. Barracuber

  Tack! Ska kolla på dom! /Barra

  Reply
 4. Barracuber

  Jodå! Du är med i första radioinslaget! Kul. /Barra

  Reply
 5. Barracuber

  Hade jag vetat att han skulle hälsa på er hade jag skickat en lång lista med frågor till honom! 😀 /Barra

  Reply
 6. Tommy

  Jo man tackar ja, tio minuter intervju blir två meningar. 🙁

  Reply
 7. Barracuber

  OK! NU fattar jag! Alla skriver att Reinfeldt inte håller med om att Left is Right!! Sent ska polletten ramla ned :-).

  Det är ungefär som ett känt Olof Palme-citat:

  ”The left way is the right way. The right way is the wrong way.”

  Reply
 8. Tommy

  Jo den var kul tyckte jag också.

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.