2 comments on “Snart dags för flytt

  1. Visst är det svårt att komma igång! 🙂 Men du verkar inte särskilt nervös inför flytten? Min dotter, som är den som har diagnos i familjen, skulle vara HUR hispig som helst, även om det ännu ligger många år framåt i tiden för henne. Alla skiften i livet är besvärliga för henne.
    Det är första gången jag hittar hit, så jag ville egentligen bara säga hej annars. Hej! 🙂

  2. hej! 🙂

    Jag är normalt nervös så det är väl därför jag framstår som att jag inte är det. Men visst gnager oron. Faktiskt är det mer oroväckande att jag inte är mer orolig än jag är. Mest så försöker jag att inte tänka på det förrän det är dags. Då när man står där med allt ansvar för matlagning och allt annat, då kommer jag vara spänd.

    Skulle jag oroa mig så skulle jag nog bryta ihop jag med. Sen förmodar jag att din dotter är rätt så ung och då är man säkert mer orolig. Jag är mest luttrad av allt jag gått igenom. På sätt och vis så tror jag inte att det riktigt sjunkit in i mig än att jag ska flytta, därav bristen på oro. Varför känns det som att jag motsäger mig själv med varje mening. Det är för sent på dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.