Snart dags för flytt

Nu är det inte många veckor kvar tills jag flyttar. Idag förberedde jag mer genom att beställa lite saker från Jula, bland annat en takfläkt och halkmatta för badkar. Meningen var också att jag skulle ha beställt bland annat en ny kontorsstol från Ikea, men när jag fick veta att frakten skulle bli 495 kronor så valde jag att vänta tills jag kommer dit istället.

En vän sa att det tydligen är vanligt bland aspisar med att ha svårt att komma igång. Jag vet precis hur det är då jag lidit av det en längre tid. Ett exempel är den delta som jag ska ha och flyga med inomhus. Det är verkligen ingen större grej att ta sig an men ändå så har det inte blivit av. Resten vill jag inte upprepa. Kan inte komma på vad resten skulle vara men av det jag pratat om tidigare så kan man anta att det inte blivit gjort.

Det är allt för vanligt att jag får idéer, men som antingen inte påbörjas, eller så börjar jag och vill inte slutföra.  Bland mina idéer finns exempelvis översättning av Shareaza och WP-databasebackup. Programmen har inget med varann att göra men jag använder dem och har därför funderat på att översätta dem, men det har inte blivit något av det.

Nu har jag i alla fall skrivit ett inlägg, det var ett tag sen. Har då och då fått idéer men sen inte kommit på hur jag ska få till ett helt inlägg. Känner trötthet så det är bäst att avsluta innan jag börjar svamla.

2 Comments

 1. Aspismamman

  Visst är det svårt att komma igång! 🙂 Men du verkar inte särskilt nervös inför flytten? Min dotter, som är den som har diagnos i familjen, skulle vara HUR hispig som helst, även om det ännu ligger många år framåt i tiden för henne. Alla skiften i livet är besvärliga för henne.
  Det är första gången jag hittar hit, så jag ville egentligen bara säga hej annars. Hej! 🙂

  Reply
 2. Tommy Eriksson

  hej! 🙂

  Jag är normalt nervös så det är väl därför jag framstår som att jag inte är det. Men visst gnager oron. Faktiskt är det mer oroväckande att jag inte är mer orolig än jag är. Mest så försöker jag att inte tänka på det förrän det är dags. Då när man står där med allt ansvar för matlagning och allt annat, då kommer jag vara spänd.

  Skulle jag oroa mig så skulle jag nog bryta ihop jag med. Sen förmodar jag att din dotter är rätt så ung och då är man säkert mer orolig. Jag är mest luttrad av allt jag gått igenom. På sätt och vis så tror jag inte att det riktigt sjunkit in i mig än att jag ska flytta, därav bristen på oro. Varför känns det som att jag motsäger mig själv med varje mening. Det är för sent på dagen.

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.