6 comments on “Skam den som ger sig

 1. Ok nu krånglar bloggen också.

  Nåväl tidigare idag kom jag på att ljudet bara är i mono av någon konstig anledning. Efter mycket letande så testade jag att koppla in min MP#-spelare till mixern för att se om felet var i mixern, men det var det inte för där kom det stereo. Då kollade jag volumkontrollerna i datorn och efter att ha ställt om kanalerna lite så fick jag det till att bli stereo. Tydligen ska inte bägge kanalerna stå lika högt för då blir det mono.

  Men vad fan har hänt med bloggen.

 2. Bloggen fixad. Efter att ha fixat valideringsfelen vilket inte hjälpte så provade jag att ladda upp temat igen och då funkar allt. Kommentarsboxen var väldigt smal och widgetarna på vänstra sidan började långt ner på sidan. Hur det kunde bli så vet jag inte.

  Förresten så påstår valideraren att sidan är i XHTML-strict men jag vet inte var det bestäms. På hemsidan visst men var tusan bestäms det i bloggen? Nä nu ska jag äntligen fixa studion igen. Det har varit massa krångel med datorn och då har jag inte ens börjat komponera än.

 3. Hej Tommy.

  Törs jag fråga vem den ofrivilligt uppsagde som du refererar till i ett tidigare inlägg är?
  Intressant också att se att du inte är kvar på LiR. Vet du vilka de 3 som INTE blivit varslade är?

  /Mvh Daniel

 4. Hej, nej jag vet inte vilka som är kvar men har några aningar baserat på vad som kan behövas om företaget ska finnas kvar. Jag hoppas stöta på någon som jobbar där för att kunna fråga.

  Den ofrivilligt uppsagda vill jag inte nämna vid namn men han var min kontorsgranne så du vet vem det är. Vill inte hänga ut honom på nätet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.