Seghet

Allt känns så segt. Det blir så när man bara går och väntar. Jag brukade vara bra på att få saker gjorda men nu kan det bli liggande länge fastän att det oftast inte skulle ta så lång tid att göra. Någon må tycka att jag är lat men det håller jag inte med om. Lat är någon som absolut inte vill göra något. Jag vill göra men kan inte komma igång. Kommer jag igång så blir det inte med samma intensitet som förut.

Man kan tycka att jag som har så mycket fritid borde få mycket gjort och det skulle stämma om jag kom igång. Om jag någon gång får jobb så kommer jag ha betydligt mindre fritid på mig att göra saker men det kvittar. Då skulle jag verkligen få göra något då jag är ledig och inte bara sitta.

Det hjälper ju inte direkt att vädret bara tycks ha ett läge med få variationer. Visst det är kul att slippa snö men nu blir det ju halt på ett helt annat sett. Fanns det snö så skulle man åtminstone kunna använda snödubbar när det blir halt men nu så får varken de eller för den delen vinterdäck något grepp. Kommer man på en hal punkt så glider man och det är inget kul. Jag hoppas att Jag får reda på något i morgon angående jobb.

Andra bloggar om: , , , , ,

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.