Rick Falkvinge talar i Kristinehamn

Efter mycket krångel så har jag äntligen fått upp den första filmen med Rick. Det är den senaste jag spelade in och är från Brogårdsgymnasiet i Kristiehamn.

Länk till klipp 1 av 4.

Har just avslutat ett styrelsemöte via MSN så nu ska jag käka och sen fortsätta med ett annat tal. Återkommer när det är klart.

UPPDATERING

Jag glömde nämna att licensen på de här klippen är samma som hemsidan, med andra ord BY-NC-SA. De är med andra ord inte helt fria men det lär inte försvåra användandet av dem tror jag. Jag är lite osäker på om Nc kan ställa till det ifall klippen används som valmaterial men i övrigt så är det inga problem vad jag kan se.

Andra bloggar om: , ,

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.