Rapport från Lir-tester

I dag var jag iväg till Kristinehamn för att göra tester som man ska göra innan man får börja på Leftisright. Det var en himla massa tester som skulle göras och svåra som bara den. Jag fick ibland känslan av att psykologen pratade med en grupp med ett IQ långt under 100, iet var riktigt irriterande. Visst är det bra att vara tydlig men det finns gränser.

Dagen kunde ha börjat bättre. När jag skulle åka och hämta hyrbilen så kom jag på efter en stund att jag glömde ta med låskedjan. Inte vill jag lämna cykeln ensam hela dagen utan den så det var bara att vända tillbaka.

Nu vet jag iaf vilken bil jag inte kommer köpa, en audi a6. Den är på tok för lättstyrd. Kändes som de truckar jag kört och jag fick hela tiden känslan att vred jag för mycket skulle bilen kunna göra en 90 graders gir. Jag har svårt för audi. Mina skäl är oklara och med all sannolikhet ogrundade men det är så jag känner.

Nåväl jag kom dit och hem iaf fast inte helt utan problem. Jag kom iväg sent och stressad som jag var så svängde jag av vid Kristinehamn östra inte västra så det var bara att åka en bit tills jag kunde vända tillbaka och sedan ta rätt avfart. När jag skulle till att lämna bilen tankade jag i ofattbara 3,63 L bensin. Inte illa för en 4 mil lång resa. Mätarställningen stod då på runt 70 km.

I morgon blir det inte lika lång tid som jag ska vara där så testarna blir väl inte lika jobbiga. Kan nästa höra en röst säga: vill man bli fin får man lida pin, eller vill man få jobb så får man lida som bara fan. Nu ska jag vila från logiktester och fortsätta flytta och radera filer.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.