2 comments on “Peak oil och terapi

  1. Vad har psykologen för argument mot peak oil? Tror hon att det finns oändligt med olja eller?

    Jag har lite svårt att förstå din oro, eller kanske ska skriva, jag delar inte din oro. ja oljan kommer att ta slut, ja samhället kommer att krascha! Men inse vilka möjligheter! Du har ju all tid i världen att förbereda dig i lugn och ro. Min plan är att sko mig på de som blir tagna på sängen av peak oil.

    När det gäller boende, har du funderat på kollektiv? Tror det kommer att ploppa upp fler och fler den närmaste tiden!

  2. Hon är inte oroad då hon troligen inte har en åsikt i frågan utan tycker nog att det hon läser i tidningen stämmer om hon nu har läst något. Hon är helt enkelt inte oroad, något som stämmer på de flesta som inte känner till peak oil.

    Jag önskar att jag kunde dela din tro att vi har mycket tid på oss men det tror inte jag. Skuldkrisen ser jag som största hotet just nu och sen förstås så vet vi inte hur det kommer att sluta med alla uppror som pågår nu och det skulle också kunna skynda på det hela ordentligt.

    Att bo i ett kollektiv vore ungefär likadant som att bo i lägenhet. Jag skulle fortfarande ha folk väldigt nära mig som skulle störa och störas. Jag vet att singelboende ger större kostnader men just nu skulle jag inte orka med något annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.