Påmind om allt jag inte är

När jag går runt i lägenheten blir jag ständigt påmind om allt jag inte är.

Jag har modellflygplan, men jag är ingen modellflygare.

Jag har en massa LEGO-bitar, men de har inte rörts på länge.

Jag har en affich om WOW, men jag har inte spelat på 2 månader.

Jag har en keyboard, men jag är ingen kompositör.

Allt utom WOW kan skyllas på en kombination av WOW och jobbet. Jag blev intresserad av WOW men då det tar en massa tid och jag jobbade mycket så därför hann jag inget annat. Den senaste tiden har jag inte ens orkat med WOW då jag mått dåligt över jobbet.
WOW tänkte jag komma igång med till veckan eller kanske redan i morgon. Ikväll lär jag inte orka och på söndag ska jag hjälpa morsan flytta så då finns ingen tid. Sen kommer det finnas hur mycket tid som helst, hoppas bara jag klarar av att utnyttja den väl.

Kommer inte ihåg om jag skrev det tidigare men anledningen till att jag mått så dåligt är att jag mår dåligt i största allmänhet. Det enda bra som skedde under 2007 var jobbet och under 2008 blev det det dåliga. Så inte nog med att jag fortfarande inte mår bra och som jag nämnde också blir påmind om allt jag skulle kunna göra och möjligen jobba som, det jag trodde skulle bli räddningen blev det inte.

Nu blir det till att börja om från början och förhoppningsvis hamna rätt. Någon mer ersättningsperiod lär jag inte få så nu gäller det att hitta rätt och stanna där.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.