3 comments on “Operation: Tapetsera Sverige är igång

  1. På tal om MCD, de gör av med åtskilliga pappkartonger om dagen. O de får betala för vikten wellpapp som de slänger. De blir nog bara glada om du ber om ett gäng Pommes-kartonger!

  2. Men hur ser de ut. För att det ska se bra ut måste kartongerna vara anonyma så helst bruna. Jag har förövrigt hittade gott om kartonger från en återvinningsstation så jag klarar mig. Tyvärr fanns det inga lyktstolpar där jag hade tänkt att sätta affischer så jag tog med alla hem. Ska göra klart de andra affischerna innan jag åker ut igen så det blir tidigast i morgon.

  3. Pingback: Valkampanjen är i full gång! « maloki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.