Nu ska musikskapandet påbörjas

Efter flera veckor med linux/windows relaterade problem så känner jag mig nu klar med det mesta inom datorn. Fortfarande har jag problem men inte med mycket och inget som hindrar dagligt arbete.

Jag kommer inte kunna föra över musik från keyboarden till datorn men eftersom jag inte tänkt att lagra musik där ändå så spelar det ingen roll. Jag har förvisso inte testat Modplug Tracker på linux än. Hoppas jag ska slippa wine på den. Ska kolla det officiella forumet. Tanken är att inspelningen ska göras till MPT så jag har noterna istället för att bara spela in ljudet. Jag har inga planer i nuläget att ta upp pianolektionerna, inte när man kan ha så kul bara med att remixa ljud som man kan se på youtube.

Hemsidan kommer jag jobba med på jobbet för att lära mig CSS och sånt så den kommer inte ta någon tid på någon vecka och mer eftersom större uppdateringar inte sker särskilt ofta. Och efter den här uppdateringen så kommer sidan bli ännu mer effektiv.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.