Nu finns jag på facebook

Ja rubriken säger allt.Besök mig där.

Jag har funderat på det ett tag men inte kommit igång, något som är vanligt med mig har jag märkt. Det finns mycket mer att göra bara  i kontoinställningarna känns det som men det får bli senare. Snart ska jag till en vän och innan dess kommer jag fortsätta läsa på xtremecreator.

Jag reggade mig förresten som musiker även om jag inte kommit igång med det heller än, men det dröjer inte länge. Förutom A square begining som mest var ett experiment med ett instrument så är mina låtar gamla och inget jag vill släppa, möjligen om jag skulle remixa dem. Jag har tidigare skrivit om mina planer på musik och det är vad jag tänker försöka med igen. Förhoppningsvis kommer jag få mer tid efter valet, även om mitt största problem snarare är att jag prioriterar fel, samt diverse hårdvaruproblem som ljudsynk i kameran eller om det bara är i datorn.

Sen blir det till att leta WP-plugin för FB också, men det är jag tacksam för tips om.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.