Nu finns det statistik

Då har jag skaffat statistik till bloggen. Via insticksprogrammet Slimstat kommer jag kunna se vilka som besöker mig och när. Då vet jag om jag ska skriva du eller ni när jag riktar mig till läsare. Antalet kommentarer har inte varit stort hittills så jag behöver veta hur många som hittar hit. Nästa steg är väl att skriva om sådant som folk vill prata om. Men jag vill inte skriva om en massa ämnen bara för att locka besökare.

Eftersom jag är så ny så är det kul att det inte är så många kommentarer för då kan jag värma upp men samtidigt vill jag inte vara för liten. Men det kanske ändras till slut.

Andra bloggar om:

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.