11 comments on “Mobbarna fick vad de förtjänade

 1. Jag håller med dig, helt plötsligt så är dessa”missförstådda gossar” offer, och inte som en del av dem, notoriska återfallsförbrytare, då 16-åringen hade flera akter hos polisen. Och att sedan kommunen är tvungen att anställa vakt på ålderdomshemmet för att åldringarna inte ska bli trakasserade är otroligt.
  Flatheten hos föräldrar och myndigheter är otroligt.
  Att det sedan hålls minnesgudstjänst för den skjutne där har famhålls som ett helgon lämnar en sur smak i munnen.

 2. Äntligen drabbar våldet några som verkligen förtjänar det. Hoppas att fler gör upp med sina plågoandar! Så här kan det gå när inte föräldrar, kompisar, skola, social och polis vill eller orka bry sig och agerar i tid. Min sympatier går enbart till den trakasserade familjen samtidigt som jag önskar allt ont i världen till ligisterna och deras slapptaskar till föräldrar!

 3. Jag kan bara hålla med allt som sagts. Synd bara att inte allihop strök med, alternativt blev invalidiserade för livet. Mannen bör bli helt frikänd, man skall inte behöva ta vad som helst.

 4. Å jag håller också med om att de fick vad de förtjänade. Men tyvärr blir det nog mer av att ta lagen i egna händer för någon hjälp från myndigheter är inte att vänta.

 5. Tycker också synd om pappan, sonen (som lär ha autism) och övriga familjen.

  Sen verkar det som fel pojke dog. Mobbledaren överlevde, den andre hade inte varit så aktiv, kanske var det första gången han var med. Tyckte väl mopedgänget var tufft.

  Bättre om pappan hade nöjt sig med att skjuta i luften el bara i benen.

 6. Jo att döda någon är inget jag heller vill och det hade varit mycket bättre om det hela avstyrts i tid. Men som sagt, hur kan anhöriga vara så blinda för vad som hänt, att bara se det positiva och blunda för allt det andra.

  Det är ju som man ser i artiklarna ingen hemlighet vad de här ungarna hållit på med så visst borde man anse att de största brottslingarna i det här fallet är polisen och myndigheterna som inte styrt upp det hela i tid. Allt detta lidande i onödan.

 7. Du har helt rett! Jeg blir kvalm av hvordan de framstiller drittungen i media. De burde ha boikottet både minnegudstjenesten og begravelsen til drittungen!

 8. Jag har själv Asperger och vet vad det innebär att bli mobbad. Är också pappa till en mycket skötsam 16-åring, men kan naturligtvis inte gå i god för att han inte någon gång kan vistas vid fel ställe vid fel tidpunkt, i utkanten av ett mobbande gäng. Därför är mina känslor något mera blandade, även om tyngdpunkten av sympatierna ligger hos den mobbade familjen, förstås. Men: varför laddade mannen ej hagelgeväret med grovsalt: Då hade buspojkarna stuckit med svidande, men ofarliga sår, blivit rejält uppskrämda och hade knappast våga anmäla det hela…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.