Min granne kjell

Ett tag kändes det som att var jag än bodde så hade jag en nära granne som hette kjell. Vad sägs om det här:

På kvarteret jag bodde först är jag tyvärr osäker på. Vi flyttade där ifrån när jag var 6
I nästa kvarter hade vi en kjell nära oss
Vid sommarstugan hette vår närmsta granne kjell
Där morsan bor nu heter närmsta grannen kjell.

Enligt eniro heter ingen av mina grannar kjell så kanske har jag kommit bort från det. Det är kul ändå att tänka på att det kan finnas så många jag haft som granne med det namnet och då pratar vi ändå bara de som bott nära. Kanske finns det fler som jag inte känner till.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.