Min dagbok

Jag har inte bara en blogg utan sedan ett par år så har jag också skrivit en dagbok, även om den är långt ifrån daglig. Jag brukar skriva i den ungefär 5-10 gånger per år. Ja år. Jag får sällan lust att skriva i den för jag känner inte att det finns något som är värt att skriva ner. Jag gör ju inte så varierande saker på dagarna så det skulle bli mycket upprepningar. Det samma gäller bloggen. Vana läsare har säkert märkt att mina inlägg sällan handlar om vad jag gjorde den dagen av det skälet.

En sak som jag inte vill ta upp upp i bloggen är mina åsikter om personer omkring mig. Då passar det bra att ha ett ställe att skriva av sig som ingen kommer se. Det är ju den klassiska användningen av dagbok.

Då jag väldigt sällan skriver i dagboken så ville jag inte att bloggen skulle bli på samma sätt och därför bestämde jag mig för att blogga dagligen för att verkligen tvinga mig att fylla ut den. Det är till och med ett nyårslöfte och det enda jag kommer diskutera, även om det också lär bli det enda som blir uppfyllt.

Jag tror twingly har slutat att fungera för mig. Mitt inlägg om njursåpan syns inte på artikeln jag länkar till. Förstår inte varför.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.