Mer bilkrångel

I torsdags var jag till Karlskoga för att en verkstad där skulle titta på ac:n i bilen. Jag hade hoppats på ett mindre fel men de sa att kondensorn var trasig igen trots att jag bytte den för 2 år sen. Den ska plockas ut vid tillfälle och skickas till leverantören. Det borde gå på garantin men det vet jag senare.

Men värre var att kylaren börjar bli dålig. Jag hade lite svårt att tro det men när de nämnde hur gammal bilen var så var det inte så svårt att tro sen. Varför måste allt sånt här hända nu när jag är arbetslös. Nåväl verkstan har kontakt med min brorsa som ska kontakta dem nästa vecka för att se när jag kan lämna in bilen och vad det kommer att kosta. Jag hatar den där bilen. Samtidigt vet jag att även om jag kunde charma en bank till ett lån så tar jag hellre lån till ett hus av skäl jag har skrivit tidigare.

Sant är iaf att det är ingen idé att drömma om att kunna spara pengar. Jämt är det något som går sönder och kostar mycket och oftast är det bilen. Synd att jag inte kan göra mig av med den.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.