2 comments on “Media mörkar om oljevulkanen

  1. Hur kan du tänka på peak oil och oljekatastrofer nu när Kronprinsessan ska gifta sig och prinsessan Madeleines pojkvän har varit otrogen? Det är viktiga nyheter det.. NOT!!

    Hursomhelst håller jag på att konvertera till vedeldning. Pellets är transportkrävande och jag har en känsla att det kommer att bli dyrt att elda med i framtiden. Ska komplettera med solvärme också. Helst vill jag även ha en egen vindsnurra för el men se det går inte för sig pga regler och lagar som sätter stopp för det. I varje fall om det skall vara en större snurra.

  2. Tyvärr är jag fast i min lägenhet. Kunde jag skulle jag gärna flytta till ett ställe där jag kan odla egen mat. Men det kräver pengar.

    Vedeldning verkar vara det bästa alternativet tror jag. Pellets måste skapas och jag tvivlar på att det går att göra energisnålt. Ved går att hugga på den egna tomten eller köpa i närheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.