Kommer att ge upp facebook

Rubriken säger allt. Jag känner mer och mer att facebook inte ger mig något. Jag är inte social nog att kommentera folks statusar och deras vänner är i de flesta fall folk jag aldrig hört talas om.

Sen är det det där med all info som facebook samlar om en och enligt vad jag hört inte raderar  även om man tar bort sitt konto. Jag känner att jag lämnar tillräckligt med info till google om mina intressen och annat så jag vill inte att någon annan ska göra en databas om mig.

Just nu är jag fast i en ommöblering som har dragit ut på tiden men så snart den är klar så kommer jag börja tömma mitt konto och sen radera det. Ge gärna förslag på bloggar ni som är mina vänner har så jag kan nå er om jag vill, annars så kan ju ni höra av er till mig via bloggen.

Medan social medier är ett bra sätt att hålla kontakten med folk så känner jag att jag inte är tillräckligt social för dem. Jag har tillräckligt med jobb att tänka på den här bloggen samt alla jag läser.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.