Journalist hotar bloggare

Just när jag trodde att myndighetspersoner inte kunde bli dummare så har en visat hur fel jag har. Tyvärr har det gjorts genom att hota innehavaren till en av de få bloggar jag läser nämligen Isabella Lund. Vad har då skett jo isabella vill av hänsyn till sina barn förbli anonym och det kan jag mycket väl förstå. Tyvärr tycker en ”journalist” som heter Johanna Parikka Altenstedt inte att hon ska skyddas utan att hennes riktiga namn ska spridas trots att det skulle betyda att isabellas barn skulle bli mobbade samt troligen tagna ifrån henne pga av detta så därför slutar hon nu blogga.

Föga förvånande så har detta uppmärksammats av de bloggare som brukar följa hennes blogg och posta svar något jag hittills aldrig gjort (och aldrig kommer få göra) så jag länkar till dem:

Blogge LouiseP deepedition

Kolla speciellt blogges inlägg som har länkar till många bloggar som behandlar det här ämnet. Blogge har förresten blivit polisanmäld igen av konstiga skäl men det skriver jag om senare.

Jag skulle vilja önska att det här ska sluta lyckligt men jag vet inte hur det skulle kunna ske. Hotet har ställts och isabella lär knappast börja blogga igen även om hotet aldrig verkställs. Yttrandefrihet och källskydd är tydligen okänt för vissa.

2 Comments

  1. Pingback: Jag följer drevet… « Henrik Sundholm

  2. Pingback: Offerkappan passar inte | Teflonminne

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.