Jävla dålig stil UMA

Nu var det meningen att jag skulle ha suttit på en buss i riktning med Lesjöfors. Det gör jag inte. Jag och en vän har varit lediga några dagar men har varit nåbara via mobil och dessutom så har vi fått ett schema mejlat till oss i tisdags som inte visar någon tid och den enda tiden vi har hört är 9.30, vilket också har stått på tidigare scheman. Ingen har heller ringt och frågat varför jag och min vän inte dök upp, vi har ju bägge sagt att vi vill vara med på resan. Nej det här är jävligt dålig stil.

De vi pratade med på KPS visste inte så mycket annat än att de hade sett en buss runt 8-tiden, men de är ju inte ansvariga för det här för UMA är ju eget.

1 Comment

  1. Pingback: Oro « Aspiebloggen

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.