Intressant statistik från min blogg

Jag använder ett insticksprogram som heter slimstat för att se statistik om de som besöker min blogg. Det visar sådant som: hur många besök per dag, vika domäner som refererat till mig och när, vad folk har läst och desto roligare, vad folk sökt på för att komma hit och det tänkte jag att det här inlägget ska handla om.

Ta tex. paxil från 31 maj? Ok det fungerar tydligen inte men hur sjutton kunde det länka hit? Sen har vi mitt inlägg om coca cola som folk hittar om de söker på just bojkotta coca cola. Den sökningen gjordes 30 maj. Notera hur långt upp jag är trots att jag inte körde med taggar. Där ser man hur viktigt det är med en bra rubrik. 14.29 idag ville tydligen någon ha citat om autism och hur kul är det inte att det enda inlägg jag kan minnas att jag nämnt det i hamnar på googles förstasida. 🙂

Efter det lite nyttigheter som defragmentering i linux, som är onödigt, till mitt största intresse lego och en radiostyrd grävskin, något som ofta ger träffar. Sen det mer bisara som Microsoft Expression Web från den 24 maj. Jag kan inte ens hitta min blogg där. Inte heller kan jag förstå att jag kollade igenom 23 sidor för det skälet. 🙁 Roligt är också en sökning från samma dag på mensa, kritik. Jag la till aspie som sökterm och då såg jag att det var tydligen bloggkarnevalen som var måltavlan.

Statistiken som syns idag går från 24 maj fram till idag. Jag vill minnas att andra roliga saker har synts så jag får helt enkelt hålla koll på den så blir det kanske fler roliga inlägg vid tillfälle.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.