Inget mer LEGO-byggande på ett tag

Från och med nu så kommer jag inte bygga LEGO på ett tag. På sistone så har jag inte känt att jag har den tiden att satsa på något bra utan det har varit annat som jag viljat göra. Den grävmaskin jag hållit på med är klar och mer info kommer så snart vädret blivit bättre så jag kan filma den utomhus. Den är stor men inte så som jag hade tänkt från början. Men den blev i alla fall klar.

Från och med nu kommer all kraft satsas på det som inte kommit igång som musiken samt WOW som inte spelats på länge. Jag mår dåligt över att jag inte kunnat satsa på det trots all min lediga tid. Men det har jämt funnits något som tagit tid eller så har jag inte orkat med att satsa på det. Först var det badrumsrenoveringen och senare sommarvärmen. Men nu orkar jag leva utan att bara sitta och hänga och förhoppningsvis ska det fortsätta nästa vecka även om vädret gärna får vara bättre. Som det är nu så går ingen timer rätt så jag måste manuellt ställa på timerarna samt komma ihåg att sätta dem på automatik innan jag lägger mig, något som ofta glöms bort.

Ifall någon undrar så kommer jag inte ge upp LEGO för alltid utan bara inte bygga eller köpa något på några månader. Det lär inte hjälpa min ekonomi då jag väldigt sällan köper LEGO men den som hållit på med större projekt vet vilken tid de tar, tid som bättre läggs på musik. Sen har ju Blizzard tjänat ett antal tusenlappar på att jag inte spelat på flera månader, det måste ändras men jag vill ändå inte ge upp WOW. Sen är det det där facebook där folk vill ha mig i både Mafia wars samt Pirates. Jag vet inte hur mycket tid som går åt till sådant men det blir ännu mer som man ska satsa på, men det lär ske då jag känner mig utanför efter att ha läst alla statusuppdateringar som handlar om de spelen.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.