I’m so lonely

Trots att jag har flera intressen så verkar inget av dem vara något som går att samtala om då de andra inte delar dem. För att hänga med i diskussionerna så skulle jag behöva intressera mig för warhammer och monty python. Det första är för dyrt och för invecklat och det andra har jag inte tid med just nu. Så därför sitter jag oftast tyst på rasterna.

Ibland önskar jag att jag var helt autistisk för då skulle jag inte bry mig så mycket om att ha gemenskap men tyvärr är det något som inte är verkligt. På forumet pratar de om träffar som händer långt ifrån mig så även där känner jag mig utanför.

Enligt en person på icrontic så verkar det som att ljudet från datorn inte alls hade med fel att göra utan bara var normal underhållning av delarna. ISF så känns det bättre på den fronten men han sa förvisso att moderna hårddiskar inte ger någon varning innan de tar en evig semester och det lät inte trevligt. Jag ska börja flytta tillbaka de filer som flyttades och sedan arkivera skivorna jag kopierade. Det är ingen idé att slänga dem ifall något skulle ske.

Så fortsätter mitt liv, ett liv där jag känner mig mer som iakttagare än deltagare utan något hopp om förändring.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.